Prima pagină > Vremuri apocaliptice > Masoneria lucrează repede şi „eficient” – Plata cumpărăturilor cu „amprenta” la un lanţ de magazine din Germania

Masoneria lucrează repede şi „eficient” – Plata cumpărăturilor cu „amprenta” la un lanţ de magazine din Germania

Citez din ziarul Cancan:

“Ce ati spune daca nu ar mai fi nevoie să deţineţi bani, card de credit sau alte mijloace de a efectua plăţi si aţi putea achita cumpărăturile doar cu o atingere? Chiar daca acest lucru pare desprins din filmele stiintifico-fantastice, este o scena cat se poate de reala.

Mai multe lanturi de magazine din tari membre ale Uniunii Europene, printre care Germania, Anglia si Danemarca, dar si din Statele Unite le-au oferit clientilor posibilitatea de a plati prin amprente digitale. Sistemul “Paybytouch” a fost implementat prima data in America, in 2002, intr-un magazin din Seattle, iar in prezent sunt realizate mii de tranzactii cu aceasta metoda. Odata inscrisi in sistemul de “Paybytouch”, utilizatorii dau amprenta lor pentru a se putea verifica identitatea posesorului la casa. Dupa verificare, clientul alege una dintre cartile de credit pe care le detine pentru a efectua plata. De cand este utilizat acest sistem de plata, tranzactiile frauduloase au scazut aproape la 0. Nici romanii nu ar spune nu la aceasta metoda de plata. Cei mai multi dintre acestia considera ca sistemul “Paybytouch” ar fi o modalitate mult mai sigura si mai rapida de efectuare a platilor. Reprezentatii marilor lanturi comerciale din Romania spun ca deocamdata nu au in plan sa introduca un astfel de sistem. Nu exclud insa posibilitatea de a aplica plata prin amprenta peste cativa ani.”

Comentariu personal:
După cum se poate observa şi din acest articol cei care promovează noua ordine mondială nu stau pe loc. Stau şi mă intreb ce se va întâmpla la noi când se vor introduce actele biometrice pe scară largă. Deocamdată au început cu paşaportul doar aşa ca să testeze terenul. Sunt curios ce reacţia va avea Patriarhia atunci când şi ei vor fi nevoiţi să-şi schimbe actele de identitate. Tot tăcere vor exprima?

Reclame
  1. searchnewsglobal
    04/12/2013 la 23:11

    Reblogged this on .

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: