Prima pagină > Ereticii zilelor noastre, Ortodoxia rastignita, Vremuri apocaliptice > Mântuitorul Iisus Hristos batjocorit la un festival de artă din Scoţia

Mântuitorul Iisus Hristos batjocorit la un festival de artă din Scoţia

Citez din articolul Iisus, prezentat în chip de transsexual într-o piesă de teatru jucată în Scoţia:

O piesă de teatru, jucată recent în Glasgow, în care Isus este prezentat ca fiind transsexual, a înfuriat opinia publică scoţiană. Peste 300 de oameni au protestat în faţa teatrului cu lumânări şi pancarte, în seara premierei.

Ei sunt de părere că portretizarea fiului lui Dumnezeu în chip de femeie este un act de blasfemie.

Piesa intitulată „Isus, regina Raiului”, scrisă de Jo Clifford, a fost pusă în scenă cu ocazia festivalului de artă Glasgow Glasgay, care e parţial finanţat de stat. Clifford joacă de asemenea şi rolul principal în piesă. „Mare parte din ce s-a întâmplat este urmare a unei neînţelegeri totale a ceea ce sunt şi a ceea ce încerc să fac. Ei au crezut că pe scenă se vor desfăşura lucruri îngrozitoare şi profanatoare”, a declarat autoarea.

„Lucrarea nu intenţionează să ofenseze pe cineva sau credinţa cuiva”, a declarat producătorul Steven Thomson. „Totuşi, respectăm dreptul unor oameni de a nu fi de acord cu aceste opinii”, a adăugat el, citat de metro.co.uk.

Comentariu Ortodox liber:

Se pare că britanicii şi occidentalii nu mai au nimic în comun cu Făcătorul cerului şi al pământului şi au grijă să-I răstignească Fiul în fiecare zi precum au făcut şi jidovii acum mai bine de 2000 de ani. Numai că bunul Dumnezeu nu uită niciodată ce are şi ce-i aparţine, mă refer aici la vulcanul din Islanda şi mai trage câte o palmă urmaşilor jidovilor de demult. Să vedeţi ce veselie o să fie în Scoţia după vreo săptămână de activitate a vulcanului mai ales dacă pucioasa pe care acesta o elimină o să se amestece cu vreo ploaie. O să fie la toamnă mai ceva decât în timpul secetei dumnezeiescului Prooroc Ilie.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: