Prima pagină > Ereticii zilelor noastre, Expansiunea evreiască, Vremuri apocaliptice > Big Brother se mişcă repede: Facebook reţeaua de socializare iţi va recunoaşte automat faţa şi te va tăg-ui!

Big Brother se mişcă repede: Facebook reţeaua de socializare iţi va recunoaşte automat faţa şi te va tăg-ui!

Facebook are tendinta sa creeze tot mai multe aplicatii care ar putea sa-i aduca decesul! Un feature controversat care va aparea de saptamana viitoare se ocupa cu ce crezi? Recunoasterea faciala a utilizatorilor din pozele incarcate pe platforma si, mai mult decat atat, cu propunerea automata a tag-uirii celor recunoscuti in ele!

Cum va functiona Tag Suggestions?

Facebook

De fiecare data cand un utilizator va uploada o fotografie pe Facebook sau cand editeaza un album existent, reteaua de socializare va folosi tehnologia de recunoastere faciala pentru a grupa fetele similare si a sugera automat prietenul care ar trebui tag-uit in ele.

Practic, Facebook va propune sa salvezi numele prietenului automat si apoi sa dai „Save”.
Facebook se asteapta ca astfel numarul pozelor in care membrii platformei sunt tag-uiti sa creasca in mod miraculos!
Scopul platformei este ca in acest fel „abonatii” sa se implice mai mult in activitatea de pe platforma si sa consumi cat mai mult timp pe aceasta si in acelasi timp, bineinteles, sa vizualizezi cat mai multe pagini!
Tagging-ul automat ii sperie insa pe multi dintre membrii retelei de socializare care simt un amestec nedorit in vietile lor… private! Multi critica deja Facebook pentru faptul ca le afecteaza intimitatea!
Daca vrei sa nu fii afectat de aceasta noua aplicatie, va trebui sa o dezactivezi! Poti intra in setarile de securitate si poti dezactiva feature-ul “Suggest photos of me to friends”!
Complicat, nu?
sursa: incont.ro
Comentariu Ortodox Liber:
Băieţii aceia cu şorţuleţe parcă Iluminati li se spune, se pare că se mişcă mai repede decât credem noi. Cred că funcţia aceasta o să funcţioneze foarte bine prin occident dar mai ales peste ocean unde oamenii au ajuns să nu le mai pese decât de bani şi de distracţie. Sincer îi plâng pe prietenii mei care şi-au pus poze pe Facebook pentru că orice încercare de a le şterge de pe server va fi sortită eşecului. Asta pentru că Facebook are copii de siguranţă a datelor şi aşa cum făcea securitatea pe vremuri, tind să cred că cei de la Facebook şi alţii asemenea lor sunt mai rău decât foştii „băieţi cu ochii albaştrii”. Domnul şi Măicuţa Sa să ne aibă pe toţi în pază.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: