Prima pagină > Expansiunea evreiască, Vremuri apocaliptice > Protest fără precedent în parlament. Un om s-a aruncat de la balconul camerei deputaţilor

Protest fără precedent în parlament. Un om s-a aruncat de la balconul camerei deputaţilor

Un bărbat de 40 de ani s-a aruncat astăzi de la unul dintre balcoanele Parlamentului, înainte ca Emil Boc să-şi înceapă discursul premergător dezbaterii moţiunii pe Legea Salarizării.

Adrian Sobaru, electrician la TVR, avea un tricou pe care scria cu markerul :”Ne-aţi ciuruit şi ne-aţi vândut, ne-aţi ucis viitorul copiilor!„. „Asta este viaţa în care trăim noi!”, a spus bărbatul, care s-a aruncat de la balcon în semn de protest.

Bărbatului i s-a acordat primul ajutor. Echipe ale ambulanţei şi ale ISU au ajuns la faţa locului. Bărbatul a fost scos din sala de plen de echipajul SMURD şi a strigat de pe targă „Libertate!”. Raed Arafat a declarat că electricianul a fost trasportat la spital, este conştient, iar din primele examinări rezultă că este vorba despre o fractură.

Parlamentarii au rămas fără cuvinte în faţa gestului de disperare al bărbatului. Cei mai mulţi dintre ei nu au vrut să facă niciun fel de declaraţii, la ieşirea din Parlament. Bărbatul are doi copii, dintre care unul cu handicap, căruia i-a fost retrasă indemnizaţia.

Şedinţa plenului reunit penrtru dezbaterea moţiunii de cenzură a fost reluată, potrivit deciziei grupurilor parlamentare, anunţată în plen de vicepreşedintele Senatului Petru Filip.

Filmul întreg al acestei scene cutremurătoare îl puteti vedea aici:

SOC IN PARLAMENT! UN BARBAT S-A ARUNCAT DE LA BALCON!

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: