Prima pagină > Ereticii zilelor noastre, Expansiunea evreiască, Ortodoxia rastignita, Vremuri apocaliptice > Mitropolitul Serafim de Pireu: „Evreii sunt de vină pentru situaţia actuală din Grecia şi din lume”

Mitropolitul Serafim de Pireu: „Evreii sunt de vină pentru situaţia actuală din Grecia şi din lume”

Serafim de Pireu: „Adolf Hitler a fost un instrument al sionismului mondial finanţat de către evreul Rotschild”

Mitropolitul Serafim de Pireu

Mitropolitul Serafim de Pireu

Mitropolitul Serafim al Pireului a declarat pe postul de televiziune “Mega TV” că există o conspiraţie pentru a subjuga Grecia. Acesta a susţinut că evreii sunt  de vină pentru criza economică din Grecia şi de fapt, din întreaga lume.

Mai mult, există o conspiraţie a bancherilor evrei care au ca scop distrugerea Greciei şi a Bisericii ortodoxe. Tot conspiraţia sionistă încearcă să distrugă familia, promovand monoparentalismul şi căsătoriile între homosexuali.

Adolf Hitler  a fost organul sionismului internaţional si a fost finanţat de Rotschild cu scopul unic de a-i convinge pe evrei să plece din Europa şi să coboare în Israel ca să înfiinţeze Noul Imperiu . El a adăugat că bancherii evrei ca: Rockefeller, Rothschild şi Soros au controlul sistemului bancar internaţional care controleaza globalizarea.

Aceste declaraţii au fost făcute în direct la televizor de Serafim, invitat la o dezbatere despre criza economică şi protestele din Grecia.

O bună parte din umanitate trăieşte dramatic epoca de maximă virulenţă a imperialismului evreiesc al cărui scop este instaurarea Republicii Universale sub conducerea plutocratici iudaice.

Cu un program istoric perfect etapizat, folosind o varietate largă de mijloace şi metode de la cele psihologice la cele economice, iudaismul a reuşit să stăpânească şi să folosească în vederea scopului propus trei state occidentale: Franţa, Anglia şi Statele Unite care s-au transformat în port­drapelul desfiinţării statelor naţionale şi al federalizării lor în vederea realizării voinţei conducerii supreme a iudaismului mondial concretizată în Republica Uni­versală.

Structurile acesteia au fost construite cu abilitate după cel de-al doilea război mondial. Se numesc: O.N.U.; Consiliul de Securitate; Fondul Monetar Internaţional; Comunitatea Europeană; NATO; Banca Mondială.

Comentariu Ortodox liber:
Mitropolitul Serafim al Pireului nu este la prima sa interventie televizată de asemenea virulenţă împotriva jidovilor care conduc acum lumea şi o supun la tot felul de experimente în vederea instalării împărăţiei lui antihrist. Personal cred că nu o să „păţească” nimic din partea Sinodului Ortodox al Greciei care încă mai are o ţinută dreaptă în faţa duşmanilor ortodoxiei.

PE CÂND ŞI LA NOI ÎN SINOD UN ASEMENEA IERARH?????

 1. 25/12/2010 la 17:40

  Te salut camarade!

  Cracin fericit !

  • 27/12/2010 la 10:35

   Mulţam pentru urări, o să păstrez mesajul pentru 25.12/07.01 atunci cand voi sarbatori Crăciunul cu familia si prietenii (si cu 90% dintre ortodocşi) – fără supărare

 2. Graiul Ortodox
  26/12/2010 la 11:10

  Saerbatori fericite.
  Iertare dar de ce nu dati sursa ca sa fiti mai credibili?
  Sanatate

 3. s-man
  27/12/2010 la 08:19

  tot ce se spune e foarte adevarat.e foarte posibil ca ierarhia bisericii romane sa fie vanduta iudeo-masoneriei,de unde si lipsa de reactie.daca nu avem curaj sa facem o revolutie adevarata in romania,chiar daca ar fi sa omoram vreo 20 ooo -40 000 de infractori incurabili si noi imbogatiti de dupa 1989,nu vom putea trai intr-o tara normala.sa iesim toti la revolutie si sa-ai lichidam noi pe ei altfel ne lichidaza ei pe noi.pe ei si fara mila caci ei nuau nici o mila.

  • 27/12/2010 la 08:56

   Pai asta mai mult ca sigur. Poate o mai fi unul sau doi intregi si cu coloana dreapta, dar restul sunt exact cum ii numea Parintele Arsenie Boca: „Cozile de topor ale apusului”.

 4. 27/12/2010 la 10:29

  O traducere in engleza cel putin exista pe net. Daca stiti lasati-mi mesaj , multumesc

 5. doru649
 6. Graiul Ortodox
  27/12/2010 la 17:09

  15) -Justiţia este chemată să demonstreze „dacă într-adevăr colaborează sau nu cu centrelor internaţionale de promovare a Pan-religiei Satanismului”, a declarat Mitropolitul Pireului Serafim. – Se face dreptate strădaniei făcute de luptătorii credinţei: N. Psaroudakis, Părintele Haralambos Vasilopoulos, Părintele Marcu Manolis şi alţii, care s-au luptat şi au deconspirat Masoneria. – Să ia poziţie Ierarhia sau fiecare dintre membrii ei.

  http://graiulortodox.wordpress.com/2010/08/12/se-judeca-recursul-mitropolitului-de-pireu-din-17-mai-2011/

 7. 27/12/2010 la 17:57

  IRAN ULTIMUL BASTION IMPOTRIVA SATANEI

  SATANA ATACA IRANUL

  IRAN LAST BULWARK AGAINST SATAN`S

 8. 13/01/2011 la 12:39

  Oooo Cata dreptate are acest Episcop La noi cand o sa fie acest fel de Episcopi Mitropoliti Stareti

 9. 13/01/2011 la 12:42

  Iranul daca cade e gravvvvvvvv

 10. valentinmano
  13/01/2011 la 23:19

  Am invins GUVERNUL BOC BASESCU

  Am scris „MIRCEA DOGARU GRU si KGB minte si ucide militari pensionari”

  In care aratam cum este ATACATA ROMANIA si cetateni ROMANI EXTERMINATI.

  Priviti ce face Guvernul.

  Angajeaza consilieri dupa ce a aruncat romani afara in strada si din guvern si cine sunt ei?

  Cetateni din R. Moldova de etnie RUSA care au primit cetatenie romana si care au facut studii in Romania pe banii romanilor si cu care FMI si alti, lupta pentru distrugerea Romaniei si exterminarea Romanilor.

  Priviti EUGEN TOMAC pe google.com si va lamuriti.

  Pentru ca am scris in legatura cu faptul ca GUVERNUL BOC DA AFARA CETATENI ROMANI SI ANGAJEAZA cetateni straini adusi la studii gratuite, GUVERNUL a stopat angajarea consilierilor.

  A mai aparut o problema BOC-BASESCU risipeste PESTE 1 500 000 euro pentru condamnarea comunismului in Romania cu TISMANEANU si nu condamna KOMINTERNISTI EVREI RUSI AGENTI NKVD SI REGELE MIHAI, acesti bani intra in cei 24 de milioane de euro pe care ii are planificati sa-i cheltuie in 2011.

  Am cerut colegilor si prietenilor mei sa faca un comunicat si atraga atentia ACADEMIEI ROMANE sa analizeze RAPORTUL TISMANEANU si CRIMELE COMUNISTE si sa stopeze cheltuirea banilor pentru condamnarea cetatenilor romani nascuti dupa 1944 si inrobirea financiara a Romaniei pentru crimele parintilor lui Tismaneanu, Petre Roman, Horia Patapievici, Silviu Brucan, Regele Mihai si alti, in perioada 1944-1964, iar dupa aceasta data sunt escroci de drept comun, hoti de buzunare si jefuitori de la stat.

  MIRCEA DOGARU GRU si KGB minte si ucide militari pensionari

  Media masonica si satanista sustine CASA REGALA in speranta ca REGELE MIHAI, CAND VA VENI LA PUTERE o sa-i puna in capul mesei, se inseala amarnic.

  Ce se naste din Pisica, Soareci mananca.

  Priviti dictatura Carol al II lea:

  Un rol insemnat in faramarea partidelor l-a avut si abilul joc politic al Regelui Carol al II-lea, care de la inceput avea sa-si manifeste tendintele autoritare. In plus, camarila care s-a format in jurul sau, camarila controlata de catre Elena Lupescu, a jucat un rol nefast in culisele scenei politice romanesti. In 1938, Regele Carol a dizolvat partidele politice, a abolit constitutia democratica din 1923 si a instaurat regimul de dictatura personala.

  Carol al II-lea a parasit tara, impreuna cu amanta sa, intr-un tren cu 12 vagoane, care adapostea imense bogatii, intre care 41 de tablouri semnate de mari artisti precum Tizian, El Greco sau Grigorescu.

  Reintorcându-se în ţară pe 6 iunie 1930 în urma negocierilor cu Iuliu Maniu(căruia îi promite, de fapt a mintit instil evreiesc, deoarece sunt jidani spurcati, sa fie numit REGE si pe urma isi schimba promisiuena să renunţe la relaţia cu Elena Lupescu), Carol a fost proclamat rege după două zile. El o exilează însă pe regina-mamă Elena ( se pisa si pe sotia lui, mama regelui Mihai, numai sa fie la putere) şi o aduce pe Elena Lupescu la Bucureşti. Domnia sa în următorul deceniu va sta sub semnul camarilei, grup de influenţă implicat in acte de corupţie, cel mai faimos fiind Afacerea Skoda, dupa 1989 avem CASA REGALA, printul DUDA si printesa MARGARETA care primesc comision 7 milioane de lire sterline pentru cumpararea FREGATELOR.

  Carol s-a căsătorit, la Atena, Grecia (10 martie1921) cu Prinţesa Elena a Greciei şi Danemarcei. În cadrul acestei căsătorii s-a născut pe 25 octombrie 1921, Prinţul Mihai. Acest mariaj s-a deteriorat la scurt timp prin aventura regelui cu Elena Lupescu(cunoscută ca „Magda Lupescu”, 1895-1977), fiică a lui Nicolas Grünberg, un farmacist evreu, botezat creştin-ortodox, care a adoptat numele de Nicolae Lupescu. Elena Lupescu a fost iniţial soţia ofiţerului de armată Ion Tâmpeanu. Ca rezultat al scandalului, Carol a renunţat la tron în decembrie 1925 în favoarea fiului său minor Mihai, care a devenit rege în iulie 1927. Carol şi regina-mamă Elena au divorţat în 1928. Carol a avut de asemenea un fiu cu o necunoscută, Maria Martini. Pentru toate aceste aventuri istoricii l-au supranumit regele playboy. Martorii oculari afirmă chiar că ar fi avut o aventură şi cu o faimoasă prostituată,Foamea Neagră, din cartierul Crucea de piatră, la Bucureşti. Episodul este preluat de Petru Dumitriu în romanul Cronică de familie.

  La 10 februarie 1938, pentru a preveni formarea unui guvern ce avea să includă miniştrii din Garda de Fier, şi în directă opoziţie cu sprijinul lui Adolf Hitler pentru Gărzii de Fier, regele Carol al-II-lea a dizolvat guvernul şi a instituit o dictatură regală. Instituind starea de asediu şi cenzura, el numeşte un guvern consultativ, în frunte cu Patriarhul Miron Cristea, având în componenţa sa pe generalul Ion Antonescu, ministru al apărării. În februarie 1938, Carol al-II-lea publică noua Constituţie, care asigura baza juridică a regimului autoritar. Pentru a-şi consolida puterea, el desemnează Consiliul de Coroană ca organ permanent şi dizolvă partidele politice.

  Si, ce sperati ca obtineti de la acest Venetic evreu german si nu DAC -ROMAN: Regele MIHAI?

  Acum priviti, Basescu doreste sa modifice CONSTITUTIA SUB MASCA MODENRIZARII ROMANIEI, dar de fapt vor sa-si fabrice avantaje pentru el si PDL pentru a ramane definitv la putere, la fel ca si Carol al II lea.

  Cetateni romani nu trebuie sa permiteti asa ceva, daca sunteti DACI-ROMANI sa se repete istoria Romaniei, inlocuim o dictatura, cu o alta dctatura si regele Mihai sa schimbe puterea in Romania intre membri casei Regale cand vor si cum vor ca pe o CACIULA JEGOASA si mai mult sa-l platim sa ne jefuiasca si sa ne ucida la ordin B`nai B`rith.

  Priviti la Mircea Dogaru membru GRU si KGB a trecut la B`nai B`rith si NATO si zice ca lupta pentru MILITARI ROMANI PENSIONARI, dar o face in mod fals: sa nu iasa in strada sa schimbe actualul guvern si ca instanta le va da drepturile: MINCIUNA SI CACEALMA SIONISTA pentru ca aceste procese vor dura ani de zile si ei in acest timp mor de foame in casa (eu m-am judecat peste 11 ani cu MAE si RA LOCATO si nu am primit nimic, iar dupa inca 5 ani in 2009 Parchetul de pe langa Inalta curte de casatie si Justitie ii trimite in judecata pe cei din Conducerea R A LOCATO si eu ce am castigat in aceasta perioada si inca mai am de asteptat), exterminare in STIL DEMOCRATIC EVREIESC.

  Intrarea in NATO a fost de fapt un TROC intre Romania si B`nai B`rith-NATO: VA PRIMIM IN NATO, DAR DISPONIBILIZATI CETATENI ROMANI SI INLOCUITII CU CETATENI STRAINI ADUSI LA STUDII GRATUITE si acum dupa ce au fost disponibilizati de ani de zile le sunt reduse pensiile la jumatate, pentru ca au primit bani la disponibilizare.

  De fapt ce s-a intamplat a fost o cacealma sionista: PESTE 10 ANI II LUAM INAPOI SI VA UCIDEM PE TOTI, atunci cand cetatenii straini adusi la studii de noi si cu care inlocuim cetatenii romaniei in institutiile statului: NOI SUNTEM STAPANI IN ROMANIA si ei executa ordinele noastre si va pune LACAT LA GURA PRESEI sa nu se stie cine suntem si ce facem, adica distrugem ROMANIA si exterminam cetatenii romaniei..

  Ce zicea Silviu Brucan: in Romania se va instaura democratia peste 20 de ani.

  Tradus in limba romana, insemna: dupa 20 de ani, atunci cand in toate institutiile statului Roman vor fi numai cetateni straini adusi la studii gratuite conform:

  H.G. nr.549/1991 privind acordarea unor facilitati pentru scolarizarea in Romania a cetatenilor de origine romana avand domiciliul in strainatate ( cine era PRESEDINTE? Cine era consilier prezidential? ILIESCU-MIRONOV cetateni de etnie sovietica: DUPA NOI TOT NOI, zice WALTER ROMAN NEULANDER cand a venit pe tancuri in 1944 cu sprijinul regelui Mihai)).
  Programul de burse oferite cetăţenilor străini de statul român, prin Ministerul Afacerilor Externe, în baza HG 288/1993.

  Pentru anul universitar 2011-2012 priviti: http://www.mae.ro/node/1794

  Studenti moldoveni-rusi-ucrainieni (etalon EUGEN TOMAC cetatean UCRAINIAN -de etnie -rusa, asta cu romani de pretutindeni este o minciuna ordinara MIRONOV ALEXANDRU era fosrte pornit dupa 1989 impotriva poporului ROMAN si spunea ca in institutiile statului ROMAN trebuie sa fie adusi cetateni RUSI, asa cum este el si numai ei trebuie sa conduca ROMANIA si acum PRIVITI.)angajat in MAE negociaja pentru romania cumpararea de avioane F16 si scutul anitracheta american) adusi la studii gratuite in romania pe banii romanilor au facut diferenta si au fost finantati si condusi de SOROS si Basescu.

  Eugen Tomac (n. 27 iunie 1981, satul Babele, raionul Ismail, regiunea Odesa, Ucraina) este un politician, istoric şi jurnalist român.
  Actualmente membru al Consiliului Mondial Român, Eugen Tomac este născut în localitatea Babele (fostă General Al. Averescu) din sudul Basarabiei în fostul judeţ Ismail. A venit în România la vârsta de 17 ani prin programul de burse oferit de Guvernul României etnicilor români din jurul graniţelor. Este redactor al revistei de cultură istorică Magazin istoric, unde a publicat studii despre Basarabia şi românii de peste hotare, dar şi studii privind istoria Statelor Unite ale Americii. Eugen Tomac este profesor de istorie la Institutul Eudoxiu Hurmuzachi pentru românii de pretutindeni, instituţie ce aparţine de Ministerul Afacerilor Externe, din unde studiază tineri din
  Albania, Bulgaria, Macedonia, Republica Moldova, Serbia, Turkmenistan, Ucraina.

  Pardon, de unde?

  Si care este rolul lor?

  Sa inlocuiasca ROMANII in institutiile statului sa execute ordine sataniste din AMERICA.

  Odată cu investirea guvernului Emil Boc a fost numit în funcţia de secretar de stat pentru românii de pretutindeni la Ministerul Afacerilor Externe.

  Atrag Atentia ca in MAE inainte de 1989, 90% din membri misiunilor diplomatice romane erau catateni de etnie RUSA-SOVIETICA, membri GRU si KGB, iar Ceausescu dorea sa-i schimbe pe toti rusi din misiunile diplomatice si chiar din randurile Armatei si Securitati cu romani, pentru ca romanii faceau foamea sa platim datoriile la FMI si ei facea dineuri si chefuri pentru promovarea RUSIEI si nu pentru promovarea Romaniei si ei au zis: pleci tu si noi ramanem si asa a fost.

  Priviti ce face Guvernul.

  Angajeaza consilieri dupa ce a aruncat romani afara in strada si din guvern si cine sunt ei?

  Cetateni din R. Moldova de etnie RUSA care au primit cetatenie romana si care au facut studii in Romania pe banii romanilor si cu care FMI si alti, lupta pentru distrugerea Romaniei si exterminarea Romanilor.

  Priviti EUGEN TOMAC pe google.com si va lamuriti.

  Si voi ce faceti acum dupa ce in institutiiler statului sunt majoritari straini?

  Il promovati pe regele Mihai, pentru ca a venit cu PRIVATIZAREA RESTRUCTURAREA SI DISPONIBILIZAREA in locul COMUNISMULUI, adica cu SIONISMUL SI ACUM ARE SI FORTA IN INSTITUTIILE STATULUI, TINERI CETATENI STRAINI ADUSI LA STUDII GRATUITE IN ROMANIA PE BANII ROMANILOR SI ROMANII unde se gasesc in aceasta ecuatie?

  Timpul nu mai are RABDARE.

  TRAIASCA ROMANIA MARE SI UNITA

 11. valentinmano
  14/01/2011 la 11:58

  Priviti unde sunt banii dumneavoastra si cine este statul.
  Priviti unde se duc creditele de la FMI, dar nu sunt bani pentru salarii si pensii pentru cetatenii ROMANIEI.
  actor_public · Finantarea ONG-urilor din bugetul local
  http://groups.yahoo.com/group/actor_public/
  Grup de discutii dedicat dezbaterilor asupra metodologiei de finantare a ONG-urilor din bugetul local al Primariei Sectorului 1.
  Grupul este realizat in cadrul proiectului “ACTOR Public” derulat de CENTRAS – Centrul de Asistenta pentru Organizatii Neguvernamentale (www.centras.ro) in asociere cu Primaria Sectorului 1. Proiectul este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Phare.
  Pentru ce se doreste AUTONOMIE LOCALA?
  Pentru ca sa se piarda urma banilor, afacere jidaneasca.

 12. valentinmano
  14/01/2011 la 20:57

  CASA REGALA SA PLATEASCA PENTRU CRIMELE COMISE IMPOTRIVA POPORULUI ROMAN.

  Regele Ferdinand a fascilitat aducerea a sute de mii de jidani in Romania si le-a dat drepturi egale cu ale romanilor, a consultat Natiunea Romana ?

  Carol I, a dat ordin in 1907 sa fie ucisi cei 11000 de tarani romani, care s-au rasculat impotriva asupririi si exploatarii jidanesti, a consultat Poporul Roman ?

  13 februarie 1933: Începe aplicarea celei de-a treia „curbe de sacrificiu” (propusă de guvern la 17 ianuarie 1933) reducerea salariilor şi pensiilor cu 10-12,5% ceea ce a determinat un val de proteste în toată ţara.
  15-23 februarie 1933: La Bucureşti, a început greva ceferiştilor de la Atelierele Griviţa

  CFR Griviţa va fi un nume asociat pentru totdeauna cu Marea Recesiune, pe 15 februarie 1933 a izbucnit aici o grevă uriasă, in care a fost implicat Gheorghe Gheorghiu-Dej. Greva a fost înăbuşită violent de către guvernul român de atunci. După ce autorităţile au pătruns în Atelierele CFR Griviţa, au ridicat trei morţi. 34 de oameni au trebuit să fie duşi la spitalele CFR Witting, Filantropia, Colentina, Militari si Brâncoveanu. Ulterior dintre aceştia au mai murit 4 muncitori. Alţi 20 muncitori cu răni uşoare au fost duşi la sediul Corpului Gardienilor Publici, unde au beneficiat de ajutor medical. Dintre militari, au murit doi soldaţi şi un gardian public, împuşcat în data de 15 februarie.

  10 martie 1933: Se declanşează „afacerea Skoda”. Carol al II-lea a facut afacerea murdara cu Skoda, cea mai mare forma de furt si escrocherie, iar din banii castigati, in loc sa inarmeze Armata Romana care era in prag de razboi, a construit Palatul Elisabeta din Bucuresti, pentru amanta sa Magda Lupescu, a consultat Natiunea Romana ?

  1944-1947

  Asa ca domnilor pro-monarhisti, nu mai umblati cu fofarlica si sustineti niste aberatii precum ca ex-regelui Mihai I, ii era „frica” de rusi cand se stie bine ca el a fost agentul lui Stalin si al anglo-americanilor si i-a adus pe rusi la putere in tara noastra. Adevarul este ca peste 1 200 000 de romani au fost executati sub regimul comunist, peste 2 miloane au fost deportati si omorati in Siberia, iar peste 4 milioane au fost arestati si au fost dusi la munca fortata la canal, minele de plumb, sare si altele lagare de teroare. Apoi sa nu mai vorbim de restul milioanelor de romani, care au fost perscutati, infometati si fortati sa indure regimul tiraniei judeo-comuniste.Toate acestea sunt opera de subjugarea a neamului si a tarii judeo-comunismului inceputa de ex-regele Mihai I.

  Mai trebuie oare sa amintesc de FREGATELE cumparate dupa 1989, de la MAREA BRITANIE PRIN FUNDATIA PRINTESEI MARGARETA si printul Duda si de faptul ca au primit un comision de peste 7 milioane de lire sterline.

  Pardon, era sa uit ca este CRIZA si nu sunt banii pentru cetatenii Romaniei pentru salarii si pensii si GUVERNELE ROMANIEI finanteaza cu peste 10 milioane de euro anual ASOCIATIA Regelui Mihai, Yacht Clubului Regal Roman (Y.C.R.R.).

 13. valentinmano
  15/01/2011 la 06:31

  Priviti CRIZA, adica CEACEALMAUA SIONISTA SATANISTA PLANETRA impusa de B`nai B`rith din America, adica B`nai B`rith cei care conduc ONU, NATO, GRU SOVIETIC, FMI, BANCA MONDIALA, CIA, MOSSAD si toata media internationala, propaganda lor: CNN, BBC, RADO EUROPA LIBERA si altele si se aplica in toate tarile unde la conducerea lor se afla CASE REGALE si guverne conduse de ei, precum Romania si daca priviti ultimele proteste de strada in toate aceste tari s-au facut in urma:

  cresteri varstei de pensionare,
  cresterea taxelor scolare
  reducerea salariilor si pensiilor
  scumpirea preturilor la alimente si altele,

  pentru a ucide fiinte umane pentru reducerea numarului de cetateni pe aceasta planeta

  REGELE FERDINAND duce TEZAURUL ROMANIEI in 12 -21 decembrie 1916 la Moscova la rudele sale Tarul Rusiei, iar Regele Mihai mai fura 191,8 tone”. la ABDICAREA sa din 30 decembrie 1947( va atrag ATENTIA ca ROMANIA a fost MONARHISTA in perioada KOMINTERNISTA 1944-1947 si emitea DECRETE pentru toate actiunile GUVERNULUI GROZA, inclusiv condamnari la moarte pentru romani care au luptat impotriva RUSIEI: CRIME IMPOTRIVA UMANITATII, nu uitati pe ANTONESCU care era o piedica impotriva implementari COMUNISMULUI in ROMANIA) pentru ca toate casele regale de pe fata planetei sunt rude intre ele si sunt membre al celei mai cumplite organizatii criminale sioniste sataniste B`nai B`rith.

  B`nai B`rith cei care au infiintat si controleaza toate societatile secrete de pe fata pamantului: COMISA TRILATERALA, GRUPUL BILDERBERG si altele.

  B`nai B`rith care conduc: ONU, NATO, GRU SOVIETIC si ARMATA, GUVERNUL si PRESEDENTIA ROMANIEI care ne ucid si infometeaza la ordinul lor.

  B`nai B`rith cei care organizeaza si finanteaza toate asasinatele politice(KENNEDY, ANNA LINDH, ALDO MORO, OLOF PALME si alti) atentate cu roboti umani si masini capcana dirijate din spatiul cosmic cu ajutorul satelitilor militari, revolutii, lovituri de stat si altele.

  B`nai B`rith cei care vor sa controleze si sa reduca numarul fiintelor umane pe aceasta planeta, cei care au eliberat virusul HIV care provoaca moartea SIDA si cei care vor controlul total al fiintelor umane, prin implant de CIP in corpul uman si cu ajutorul acestui CIP sa poata ucide fiintele umane printr-o simpla apasare de tasta de PC din America, prin emiterea de unde electromagnetice care afecteaza organe vitale din corpul uman care duce la decesul unei persoane.

 14. inversunatul
  07/04/2011 la 06:56

  Invredniceste Doamne ca si din mijlocul neamului romnaesc sa se ridice astazi asemenea marturisitori vrednici si luminosi, care fac cinste numelui de crestin ortodox,care sa detoneze adevarul in constiintele semenilor indemnandu-i sa traiasca nu sa se lase omorati! Aceste vremuri de prigoana , de dezlantuire a imperialismului evreiesc mondial, nu sunt vremuri in care neamurile ortodoxe sa mai accepte tacerea lasa si caldicica.Haideti sa-L marturisim cu tarie pe Domnul Hristos purtand crucea neamului nostru.Avem ca tezaur in istoria recenta a acestui neam un excelent exemplu de unitate al unei scoli spirituale unica in lume, care a dat generatii de martiri marturisitori si pastratori ai Adevarului crestin ortodox .AUZI-NE DOAMNE SI NE MILUIESTE SI AJUTA-NE SA NE INCHEGAM INTR-O UNITATE !

 15. dan radovici
  09/04/2011 la 15:56

  Chintesenta vietii crestinului ortodox este :de a cunoaste , de a trai si de a marturisi adevarurile credintei noastre.Acestea vor ramane pururea atributele esentiale prin care omul se va ridica de la stadiul vegetativ, de spectator si consumator al dulcegariilor si tentatiilor prezente in mediul sau inconjurator, la un stadiu net superior: acela de implinitor al Cuvantului Lui Dumnezeu in acesta scurta viata! Aceasta presupune din start consumarea unui moment obligatoriu: trecerea printr-o rascruce a vietii , de schimbare totala a directiei prin adoptarea unui nou mod de viata ,de data aceasta mult mai adanc; profund.Se deschide astfel un nou, dar frumos front de lupta virtuos, presarat cu multe stari de prabusire,cu tendinte de revenire la vechile preocupari, dar care ,intr-un final, ii vor conferi crestinului victoria mult dorita.Vor fi multe si incercate confruntari si autoverificari cu modelul evanghelic, o continua inclestare si raportare a fiecarui nou pas la chipul si prezenta lui Dumnezeu in viata individului in urcusul sau catre inviere.
  Institutia catre care romanul si-a indreptat si isi indreapta si acum instinctiv toata nadejdea, a fost si va ramane Biserica.
  Frati romani crestin ortodoxi!
  Investiti cu nadejde si dupa toata puterea sufletului in Biserica, fiindca numai aceasta a fost si va fi singura cu adevarat folositoare si mantuitoare,deoarece aceasta este Banca de esenta divina, din al carui patrimoniu si tezaur fac parte toti dreptii,toti mucenicii si marturisitorii crestini care s-au nevoit si au marturisit adevarul cu prêt de sange.Aceasta Banca stim ca este administrata de insusi Domnul nostru Iisus Hristos si unde, fiecare investitor credincios si implinitor al poruncilor, va primi drept garantie acea calauza care il va conduce ,in final, catre taramul vietii vesnice.
  Pentru a obtine dintru inceput un randament spornic este recomandat ca investitorii sa depuna capitalul sufletesc dupa formula:” unde sunt adunati doi sau trei in numele Meu,acolo sunt si Eu in mijlocul lor “(!)Matei 18/20. Urmand aceasta formula se poate beneficia de garantie divina esentiala in alcatuirea si inchegarea in duh a acestei noi unitati de traire si de lupta.
  Este de dorit ca inscrierea sa presupuna de la inceput formarea unor celule, alcatuite numai din membrii credinciosi ,incepand de la trei pana la maxim treisprezece membrii ,care isi impartasesc bucuria acestui ideal crestin adoptand o forma cat mai apropiata de cea a unui organism uman,model ce are in alcatuire toate cele necesare unei desavarsite armonii , unde fiecare organ isi ocupa locul sau , nu pe al altuia,si este responsabil de functia pentru care a si fost inzestrat astfel de catre Dumnezeu.De aceea ,in aceasta formula ,omul trebuie sa-si incordeze puterile sufletesti, sa le puna la treaba, cautand si gasind acele suflete pereche, ca rod al afectului, punandu-se astfel impreuna intr-o mult dorita armonie.
  Moneda de schimb fiind afectul, se va crea astfel camp liber de desfasurare entuziasmului, ca principal atribut al inaltelor escaladari spirituale, dar si ca element de legatura interpersonal. Chiar daca din acest mod de exprimare se desprind nuante comerciale ,pentru o mai buna intalegere, ramane totusi ca fundamental scopul strict duhovnicesc.
  Avantajul pe care il prezinta acest mod de organizare structurat pe celule active, lucratoare, devenite functionale in angrenajul interior al organismului nou creat, este, in primul rand, acela ca, individul nu mai lupta de unul singur cu toate relele,patimile si capcanele vietii, cu tristetile, cu depresiile, stari de fapt atat de prezente astazi in societate,o grea povara pentru fiecare dintre noi.Astfel, creandu-se o facilitate de acces permanent la puterile sufletesti al fratilor sai ,revalorificand acest entuziasm ca scop al infratirii, radacinile acestei frumoase flori a camaraderiei crestine se cuprind in forma unei noi forte, ce devine din ce in ce mai constienta , atat de valoarea , cat si puterea sa.Este absolute normal si aproape sigur ca unul dinte membrii sa mai cada sau sa mai alunece, insa acesta va beneficia imediat de grija aproapelui care-I va intinde o mana de sprijin zdravana la nevoie.
  Prin acordul stabilit initial de catre grup,ca mod de functionare ,acesta isi va comunica permanent, la fiecare intrunire a membrilor, starile sufletesti si problemele cu care s-au confruntat pe parcursul saptamanii pana la momentul sedintei.Astfel , toti membrii ajung sa parcurga si sa beneficieze de un frumos proces de curatire atent aratata reciproc ,tot asa cum o mana spala pe alta si amandoua fata, si in care elementul folosit ca moneda de schimb spuneam ca este afectul.Cum izvoarele atator bucurii sufletesti ajung prin a le fi destupate canalele de irigare, sigur ca nu vor mai incapea in vechiile lor limite si forme ,ci vor dobandi astfel noi si marete anverguri cu care se pot escalada lesne orice fel de probleme sau piedici pe care le- ar avea de intampinat.Ce ar putea sa isi doreasca mai mult de la aceasta viata un suflet oropsit si necajit decat trairea unei astfel de camaraderie ce este patrunsa de esenta unei cu totul altei densitati sufletesti, aplicata in practica prin respectarea stricta a tuturor perceptelor evanghelice ,a caror urma va ramane pururea eterna?
  Cu multa dragoste doresc sa va urez spor in recrutarea celor mai buni si mai nobile caractere de romani !

  Dan Radovici
  08 04 ‘11

 16. itzic jidovul
  17/06/2012 la 09:32

  eu pe popa asta homosex l as da pe mina turcilor sa l posht (easca) oleaca. ca i place !

 17. mary
  28/04/2013 la 19:14

  zdreanta de jidov,tu si tot neamul tau de jidani ,nu sunteti vrednici sa i treceti prin fata acestui OM .

 1. 26/12/2010 la 22:54
 2. 27/12/2010 la 04:27
 3. 27/12/2010 la 07:40
 4. 27/12/2010 la 11:18
 5. 28/12/2010 la 09:32
 6. 30/12/2010 la 09:48
 7. 08/02/2011 la 12:36
 8. 02/08/2011 la 07:27
 9. 04/02/2017 la 16:41
 10. 06/02/2017 la 09:26

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: