Prima pagină > Ereticii zilelor noastre, Ortodoxia rastignita, Vremuri apocaliptice > BASILICA.RO – Săptămâna de Rugăciune pentru Unitatea Creştină – CA TOŢI SĂ FIE UNA ÎNTRU SATAN

BASILICA.RO – Săptămâna de Rugăciune pentru Unitatea Creştină – CA TOŢI SĂ FIE UNA ÎNTRU SATAN

 

Una dintre rugăciunile comune cu ereticii, găzduită de Patriarhia Română

Una dintre rugăciunile comune cu ereticii, găzduită de Patriarhia Română

Basilica.ro ne informează:
Bisericile creştine din întreaga lume organizează în a treia săptămână a lunii ianuarie a fiecărui an (18 – 25 ianuarie) seri de rugăciune pentru unitatea creştină. Tema Săptămânii de Rugăciune pentru Unitatea Creştină din anul 2011 este inspirată de textul scripturistic „Şi stăruiau în învăţătura apostolilor şi în împărtăşire, în frângerea pâinii şi în rugăciuni” (Faptele Apostolilor 2,42).

În urma consultărilor Patriarhiei Române cu responsabilii pentru dialog local ai Bisericilor creştine din Bucureşti în vederea definitivării programului Săptămânii de Rugăciune pentru Unitatea Creştină (18-25 ianuarie 2011), s-a convenit asupra cadrului general de desfăşurare a acestei manifestări ecumenice tradiţionale, care se va desfăşura după următorul program:

– Marţi, 18 ianuarie, Catedrala Patriarhală (Dealul Mitropoliei) orele 16.00;
– Miercuri, 19 ianuarie, Biserica Evanghelică C.A (strada Luterană 2), orele 17.00;
– Joi, 20 ianuarie, Biserica Armeană (Bulevardul Carol I, 43), orele 17.00;
– Vineri, 21 ianuarie, Biserica Reformată (biserica Calvineum, strada Luterană 13 bis), orele 17.00;
– Sâmbătă, 22 ianuarie, Biserica Greco-catolică (strada Sirenelor 39), orele 17.00;
– Duminică, 23 ianuarie, fiecare Biserică va face rugăciuni pentru unitatea creştină în cadrul slujbelor obişnuite;
– Luni, 24 ianuarie, Biserica Anglicană (strada Arthur Verona 3), orele 17.00;
– Marţi, 25 ianuarie, Catedrala Romano-Catolică “Sfântul Iosif” (strada General Berthelot 19), orele 17.00.

Patriarhia Română reaminteşte clerului ortodox că potrivit hotărârii Sfântului Sinod nr. 6745/29 octombrie 2008, la Catedrala Patriarhală, alte catedrale şi biserici ortodoxe din ţară şi străinătate, reprezentanţii celorlalte culte creştine vor asista la slujba ortodoxă (Vecernia), fără implicare liturgică. După slujba ortodoxă, reprezentanţii oficiali ai celorlalte Biserici creştine vor putea prezenta mărturii asupra convieţuirii paşnice şi cooperării ecumenice locale sau regionale astăzi.

Clericii ortodocşi români prezenţi la rugăciunea ecumenică organizată de celelalte Biserici creştine, vor asista la rugăciunea acestora, fără implicare liturgică, iar, apoi, vor putea rosti un cuvânt privind tema întâlnirii.

Comentariu Ortodoxliber:

Se pare că şi în acest an „ciorba ecumenistă” în care fierb toate scursurile credinţei celei adevărate va fierbe iar în Dealul Mitropoliei. Nu se vor implica liturgic că aşa sună directiva dar vor sluji cu toţi ereticii la un loc. Adică şi cu urâtorii dogmei Sf. Treimi (armenii sau monofiziţii) şi cu protestanţii care urăsc pe Maica Domnului, Sfintele Moaşte şi Sf. Cruce şi cu mulţi alţii asemenea. Încă puţini ani şi printre bisericile invitate vor fi şi cea satanistă şi homosexuală.

CREŞTINI ORTODOCŞI, DACĂ ŢINEŢI LA MÂNTUIREA SUFLETULUI NU PARTICIPAŢI LA ASEMENEA SLUJBE.

Reclame
 1. 16/01/2011 la 17:06

  1989 APEL INTERNATIONAL PENTRU ATACAREA ROMANIEI

  In decembrie 1989 Romania a fost atacata de SUA, GERMANIA, MAREA BRITANIE, ITALIA, FRANTA, UNGARIA, AUSTRIA, BELGIA, JAPONIA si altele, la ordinul B`nai B`rith din America pentru distrugerea si inrobirea finaciara a Romaniei.

  Regele Mihai in februarie 1989 de la Geneva din exil solicita ONU (institutie infiintata si condusa de B`nai B`rith) sa atace militar Romania si impreuna cu EMIL HUREZEANU, DORU BRAIA, CONSTANTIN NECULAI MUNTEANU si alti, de la RADIO EUROPA LIBERA ori Ion Mihai Pacepa de la postul de radio Vocea Americii in 1989 instigau cetatenii romani sa iasa in strada sa lupte impotriva COMUNISMULUI si a lui Ceausescu.

  HUREZEANU, DORU BRAIA, CONSTANTIN NECULAI MUNTEANU asasini-teroristi decembrie 1989

  Regele Mihai decorat de Stalin si Truman pentru ca in 23 august 1944 a CEDAT neconditionat ROMANIA unei comisii din AMERICA, RUSIA si MAREA BRITANIE si a sprijinit Aliatii sa IMPLEMENTEZE COMUNISMUL in Romania.

  Sergiu Nicolaescu si Mircea Dinescu instigau din TVR cetatenii romani, sa iasa in STRADA sa ocupe primariile si institutiile statului, pentru ca ulterior prin COMUNICATUL CFSN citit de ILIESCU in seara zilei de 22 decembrie 1989, cetateni romani sa fie DISPONIBILIZATI, aruncati afara din institutiile statului si sa aduca cetateni straini in locul romanilor pentru distrugerea si jefuirea Romaniei.

  Rog muncitorii din fabrici si uzine sa intrerupa lucrul.
  Daca nu intrerupeti lucrul imediat.
  Daca nu veniti aici, in fosta Piata Stalin.
  Daca nu veniti aici la televiziune si nu va aluturati noua, pentru ca ce vedeti acum ar ramaneun foc de paie. Si, nu vreau sa ramana un foc de paie.
  Vreau sa veniti aici milioane.
  Bucurestiul are 2 milioane, un milion sa fie aici.
  Va rog foarte mult intreprinderile care ne aud, cetateni care sunt acasa.
  Deci, fac APEL catre intreaga populatie a tarii.
  Iesiti afara din case.
  Duceti-va in fata PRIMARIILOR, ocupatiile in mod pasnic.
  Suntem oameni.
  Suntem romani.
  Suntem patrioti.
  Poate unii dintre noi am facut greseli.
  Nu vrem sa continuam aceste greseli.
  Vrem sa tratam in mod loial, in mod cinstit.
  Vrem sa inca tratam cu aceste eforturi tara.
  Vom face tratative sa tinem la curent intregul popor.
  In momentul de fata, cativa dintre noi lucreaza la un material scris, pe care ne vom organiza sa putem sa vi-l prezenta.

  Cine lucreaza la un material scris?

  CINE SUNT EI?

  PETRE ROMAN fiul celui mai mare tortionar al poporului roman Walter Neulander care vana romani in munti care se opuneau implementarii COMUNISMULUI in Romania si deportarilor in SIBERIA BOLSEVICA EVREIASCA in perioada MONARHISTA 1944-1947 si REGELE MIHAI sprijinea rusi sa INSTAUREZE COMUNISMUL in Romania si emitea decrete pentru condamnarea la MOARTE a romanilor care au luptat pe front impotriva Rusiei: CRIME IMPOTRIVA UMANITATII.

  SILVIU BRUCAN tortionar evreu rus care impreuna cu sotia lui Alexandra Sidorovici, fost acuzator public al Tribunalului Poporului (infiintat la 11 iunie 1945 prin decret emis de CASA REGALA – Regele Mihai pentru a condamna si ucide romani) au ucis romani printr-o simpla vorba: SUNT IMPOTRIVA COMUNISMULUI.

  DUMITRU MAZILU trimis de statul Roman la ONU, sa apere interesele statului Roman. În perioada martie 1984-1988, deţine funcţia de membru al Subcomisiei Naţiunilor Unite pentru Combaterea Discriminării şi Protecţia Minorităţilor, cu sediul la Geneva (Elveţia), ataca si condamna Romania pentru ca nu acorda drepturi minoritatilor maghiare in Romania si nu le face un stat REPUBLICA TRANSILVANIA cu moneda proprie si ambasade, lucru pe care il face Basescu in 2011.

  ION ILIESCU membru PCR, exista un decret regal de impamantenire din 1902 (Carol I), a lui Vasili Ivanovici evreu rus, tatal lui Ion Iliescu, decedat la Oltenita in 1965, la varsta de 87-88 de ani.

  NICOLAE MILITARU agent GRU si KGB in 1989 a intrat in televiziune civil, s-a dus in WC si s-a imbracat in uniforma militara si s-a dus in Studioul 5 si impreuna cu Ion Iliescu au stabilit ca, Militaru sa se adreseze generalilor GRU-sovietic din Armata Romana, pentru ca militari romani sa treaca sub comanda lui Militaru.

  Cu ce au venit?

  PRIVATIZARE, RESTRUCTRURARE SI DISPONIBILIZARE
  Arme sioniste sataniste impuse de B`nai B`rith din America dupa 1989 pentru scoaterea ROMANIEI LA VANZARE si distrugerea industriei si economiei si exterminarea poporului roman si inlocuirea lui cu cetateni straini adusi la studii gratuite in Romania pe banii romanilor pentru ca sa execute ordine externe pentru distrugerea Romaniei.

  H.G. nr.549/1991 privind acordarea unor facilitati pentru scolarizarea in Romania a cetatenilor de origine romana avand domiciliul in strainatate.

  Cine era PRESEDINTE? Cine era consilier prezidential? ILIESCU-MIRONOV cetateni de etnie sovietica-rusa.

  Ce spune WALTER ROMAN NEULANDER cand a venit pe tancuri in 1944 cu sprijinul regelui Mihai:

  DUPA NOI, TOT NOI

  Programul de burse oferite cetăţenilor străini de statul român, prin Ministerul Afacerilor Externe, în baza HG 288/1993.

  Pentru anul universitar 2011-2012 priviti: http://www.mae.ro/node/1794

  Etalon este EUGEN TOMAC, prietenul lui EBA.

  Eugen Tomac, cetatean Ucrainian, nascut la 27 iunie 1981 in satul Babele, raionul Ismail, regiunea Odesa, Ucraina si din 1998 este politician, istoric şi jurnalist român.

  Membru al Consiliului Mondial Român, a venit în România la vârsta de 17 ani prin programul de burse oferit de Guvernul României etnicilor români din jurul graniţelor. Este redactor al revistei de cultură istorică Magazin istoric, unde a publicat studii despre Basarabia şi românii de peste hotare, dar şi studii privind istoria Statelor Unite ale Americii. Eugen Tomac este profesor de istorie la Institutul Eudoxiu Hurmuzachi pentru românii de pretutindeni, instituţie ce aparţine de Ministerul Afacerilor Externe, din unde studiază tineri din Albania, Bulgaria, Macedonia, Republica Moldova, Serbia, Turkmenistan, Ucraina, pentru a inlocui cetateni romani in institutiile statului Roman, asa cum se procedeaza in Peru.

  Eugen Tomac ministru secretar de stat in MAE, negociaza pentru Romania cumpararea de avioane F16 si scutul anitracheta American.

  Cetatenii straini adusi la studii gratuite in Romania pe banii romanilor au facut diferenta la alegerile din 2009 si au votat de mai multe ori impotriva statului Roman si au fost finantati si condusi de SOROS si Basescu.

  In 1989 a fost LOVITURA DE STAT pentru inlocuirea cetatenilor romani din institutiile statului Roman, cu cetateni straini pentru conducerea statului ROMAN de catre B`nai B`rith din America pentru distrugerea si jefuirea Romaniei si exterminarea poporului roman.

  Priviti si invatati, VOTAM tradatori si EI aduc romani din strainatate IN GUVERNUL ROMANIEI sa ne ucida:
  FUNERIU adus din strainatate sa execute ordine B`nai B`rith din America.

  Asa, s-a infaptuit LOVITURA DE STAT au scos romanii in strada impotriva romanilor, pentru ca ONU, NATO, GRU, KGB, B`nai B`rith (Soros-ROSIA MONTANA) din America si Regele Mihai sa fie profitori si beneficiari.

 2. 16/01/2011 la 19:10

  Iscusiţi… aparent nu încalcă nici un canon
  BOR poate să se aştepte la dezastru în Biserică. Dumnezeu să-i ferească pe cei ce n-au nici o legătură cu acţiunile patriarhiei

 3. PR Florian
  19/01/2011 la 10:38

  Afara ERETICILOR din Biserica Ortodoxa.
  Daniel este MASON si LUP in HAINA DE OAIE, SATANA care isi bate joc de ortodoxie si a reusit s-o distruga.
  Fratilor crestini ortodocsi, luptati impotriva ecumenismului. Prin aceste adunari se aduce blasfemie Mantuitorului Iisus Hristos.
  Canoanele 45 si 46 Apostolice se incalca flagrant.
  Nu este permis ereticului sa intre in Biserica lui Hristos daca nu s-a lepadat de erezia sa iar, clericul eretic sa fie primit ca si credincios, bineinteles, dupe ce a dat anatema erezia in care se gasea.
  NEBUNILOR!!!!
  Nu ve-ti putea uni niciodata ADEVARUL cu minciuna, ce impartasire avem noi (ortodocsii) cu Veliar?????
  „CAND VE-TI VEDEA URACIUNEA PUSTIIRII INTRAND IN SFANTA SFINTELOR, ATUNCI SA STITI CA SFARSITUL ESTE APROAPE”

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: