Prima pagină > Ereticii zilelor noastre, Ortodox liber, Vremuri apocaliptice > NEBUNIA CATOLICĂ NU ARE LIMITE: O fiolă cu sângele Papei Ioan Paul al II-lea va fi expusă într-o biserică din Cracovia

NEBUNIA CATOLICĂ NU ARE LIMITE: O fiolă cu sângele Papei Ioan Paul al II-lea va fi expusă într-o biserică din Cracovia

Papa Ioan Paul al II lea

Papa Ioan Paul al II lea

Sângele a fost recoltat cu puţin timp înainte de moartea lui Ioan Paul, atunci când acesta a fost supus unor teste medicale la o clinică din Roma.

Beatificarea Papei Ioan Paul al II-lea stârneşte controverse! O fiolă ce conţine sângele său va fi expusă într-o biserică din Cracovia în luna mai, când fostul Suveran Pontif va face primul pas în drumul spre statutul de sfânt.

Iniţiativa aparţine arhiepiscopului Cracoviei.

Sângele a fost recoltat cu puţin timp înainte de moartea lui Ioan Paul, atunci când acesta a fost supus unor teste medicale la o clinică din Roma.

Gestul a fost criticat de mulţi preoţi catolici care consideră expunerea fiolei cu sânge drept un obicei rămas din evlul mediu şi susţin că Papa Ioan Paul al II-lea ar trebui comemorat mai degrabă prin amintirea faptelor sale.

sursa: realitatea.net

Comentariu Ortodox liber:

Erezia catolică nu cunoaşte limite şi cred că aşa o să fie până la a doua Slăvită Venire a Mântuitorului Hristos, când îşi vor găsi în sfârşit liniştea acolo unde viermele nu doarme adică în gheena. Încă odată ne este demonstrat gradul de apostazie la care a ajuns erezia catolică.

 1. :)
  23/04/2013 la 13:07

  Duceti lipsa mare.
  Va numiti crestini dar comentati de altii?Nu va uitati ca doar la voi preotii au masini,vile,pamanturi?Ati auzit de preoti franciscani,care au doar pe Dumnezeu,nu toate bogatiile pamantului?
  Ortodox liber :)).Prostie in stare pura,habar nu aveti de faptul ca ortodoxii sunt formati in urma unui sinod,de 7 preoti,iar Catolicii de Sf. Petru.”Tu esti Petru si pe aceasta piatra vei zidi Biserica Mea”.Nici Biblia n-ati citit-o mai liberilor ce sunteti :))
  Un singur cuvant:Mizerabili.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: