Prima pagină > Cutremur Japonia, Ortodox liber, Vremuri apocaliptice > Bilanţul provizoriu al victimelor cutremurului din Japonia a ajuns la 300 de morţi

Bilanţul provizoriu al victimelor cutremurului din Japonia a ajuns la 300 de morţi

Cutremurul din Japonia, care a avut o magnitudine de moment de 8,9, a fost urmat în următoarele două ore şi jumătate de la producerea lui de 21 replici cu magnitudinea cuprinsă între 5,4 şi 7,3. MAE a anunţat că până în prezent nu sunt raportate victime de origine română şi nici nu a fost cerut ajutorul Ambasadei României de la Tokyo.

Peste 300 de persoane şi-au pierdut viaţa în cutremurul urmat de tsunami care s-a produs vineri în Japonia, a anunţat un corespondent teritorial al CNN, precizând că este vorba despre decese confirmate. Sute  de persoane sunt rănite şi au fost anunţaţi sute de dispăruţi.

Poliţia din Miyagi a anunţat că 200-300 de cadavre au fost descoperite în zona de coastă din oraşul Sendai. 8.000 de soldaţi sunt în misiune de salvare a victimelor.

Guvernul nipon a anunţat importante pagube materiale.

Cutremurul din Japonia, care a avut o magnitudine de moment de 8,9, a fost urmat în următoarele două ore şi jumătate de la producerea lui de peste 60 de replici cu magnitudinea cuprinsă între 5,4 şi 7,3.

Vineri 11 martie s-a produs în Japonia un cutremur de pământ cu o magnitudine de 8,9 grade pe scara Richter

Cutremurul de vineri din Japonia, care s-a produs la ora locală 14.46, a declanşat valuri seismice cu înălţimea de zece metri care au măturat coastele prefecturii Myagi. Deşi victimele şi pagubele încă nu pot fi evaluate, este probabil una dintre cele mai grave catastrofe naturale din istoria ţării.

sursa: Realitatea.net

PublicitateÎnfiinţări şi modificări firme la cele mai mici preţuri de pe piaţă

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: