Prima pagină > Ereticii zilelor noastre, Expansiunea evreiască, Vremuri apocaliptice > Fabrica de pâine TITAN produce pâine şi alte produse de panificaţie conform CODEX ALIMENTARIUS

Fabrica de pâine TITAN produce pâine şi alte produse de panificaţie conform CODEX ALIMENTARIUS

 

Eticheta unui pachet de pâine feliată produs de fabrica TITAN

Eticheta unui pachet de pâine feliată produs de fabrica TITAN

Pe pachetele de pâine “Titan” scrie deja că pâinea este fabricată conform Codex Alimentarius. Se pare ca experimentul “Codex Alimentarius” începe cu România. De la 31 decembrie 2009, Guvernul Boc a fost obligat să înceapă implementarea “Codexului”, alături de alte 165 de state semnatare (95% din populaţia planetei).

Dupa cum am mai spus in alte articole, “Codex Alimentarius” este un pachet de norme după care se vor alimenta populaţiile ţărilor semnatare. Acesta porneşte de la principiul că Terra nu mai poate hrăni pe toată lumea natural, ca atare se va trece la hrana artificială, din produse chimice, cea modificată genetic etc. Adepţii Teoriei Conspiraţiei susţin că măsura nu este altceva decât una de exterminare, care va reduce populaţia globului la cieca doua miliarde, o masă mult mai uşor de hrănit şi de controlat de forţele oculte.

Nu a trecut o lună şi iată că apare ştirea că România este prima ţară din lume care va folosi în agricultură un compus chimic pe bază de initium, un ingredient activ din noua clasă a substanţelor chimice impuse de”Codex Alimentarius”. Produsele vor furnizate de compania germană BASF şi vor fi folosite pentru culturile de struguri, cartofi, roşii, castraveţi şi ceapa. Pentru publicul larg se spune că “beneficiile pe care le-ar aduce această substanţă sunt legate în primul rând de combaterea dăunătorilor, dar, totodată ea micşorează şi durata în care se obţine recolta.” După ce acest produs va fi experimentat în România, urmează să fie omologată utilizarea lui şi în Olanda, Germania , Franţa, SUA, Canada şi Marea Britanie.

Neoficial, conform cercetătorilor care combat “Codex Alimentarius”, folosirea produselor cu initium sporeşte cu până la 65% rata riscului de cancer de colon, substanţă care intră rapid în combinaţii chimice, devenind reziduală în organism. De pilda, 1 mg de initium intrat în organism o singură dată se elimină în aproape un an. Or, dacă acest produs este folosit zilnic, practic el nu mai este eliminat din organism. Apoi, aşa cum initium ajută la creşterea rapidă a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce la mărirea tumorilor maligne.

sursa: Altermedia.ro
Reclame
 1. Soledad
  17/03/2011 la 20:22

  Vai de capul nostru,nu aveam destule chimicale in mancare…Chiar e tentativa de exterminare a populatiei.

 2. alex
  03/04/2011 la 12:03

  de ce nu face nimeni nimic? de ce nu exista cineva care sa se opuna? si nu ma refer la un om…pt ca e zero, o organizatie? ceva?

 3. catalin
  14/04/2011 la 21:31

  am citit undeva unde parintele Arsenie scria..leguma chiar daca este cu chimicale daca este consumata cruda tot isi pastreaza din calitati..apoi mai exista altceva..si o psun din experienta..Sf Impartasanie valoreaza mult mai mult…tin minte ca am avut o perioada in vita cand am facut foamea in fcaultate vreo 6 luni…mancam de la gunoi dar ma impartaseam..si chiar daca slabisem -eu numi dadeam seama..totusi nu simteam oboseala..deci.SPOVEDANIE SI IMPARTASANIE

 4. searchnewsglobal
  23/12/2013 la 22:40

  Reblogged this on .

 1. 27/12/2010 la 20:45

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: