Prima pagină > Expansiunea evreiască, Vremuri apocaliptice > ATENŢIE: Sucurile “Orhei-Vit” – producţie koşer (interzisă creştinilor)

ATENŢIE: Sucurile “Orhei-Vit” – producţie koşer (interzisă creştinilor)

Suc produs de Orhei-Vit

Suc produs de Orhei-Vit

Unul din cei mai mari producători de sucuri din Republica Moldova, „Orhei-Vit”, a fost recunoscută cuşer, comunică pagina comunităţii evreieşti din Moldova, dorledor.info.

Acest fapt este confirmat de certificatul oferit de către organizaţia „BADATZ CHASAMSOFFER”.

Dreptul de a oferi astfel de certificate îl are Marele rabinat din Israel, inspecţia kaşrutului din New York şi alte organizaţii. Calitatea de koşer a producţiei „Orhei-Vit” a fost confirmată de rabinul Ieşohua Kofman.

Conform documentului eliberat, sucurile acestei companii corespund întru-totul standardelor de producţie a alimentelor koşer.

Producţia koşer reprezintă produsele care sunt acceptate pentru alimentarea evreilor. Potrivit tradiţiei iudaice, drept koşer sunt recunoscute produsele care corespunde unui set de legi, „kaşrut”.

O serie de produse pot fi considerate koşer doar în cazul în care procesul de producţie sunt însoţire de anumite ritualuri iudaice şi sunt ferite de contact direct cu goym (neiudei). Din aceste considerente, creştinilor ortodocşi se interzice consumul unor astfel de produse.

Preşedintele Consiliului Directorilor al companiei „Orhei-Vit” este Alexandr Bilinkis, liderul comunităţii evreieşti din Republica Moldova.

sursa: Moldova Creştină

  1. Corneliu
    05/02/2011 la 18:45

    Crede cineva ca va face indigestie de la vreun produs „Koser”?
    Produsele Koser sunt oricum la un standard de igiena mai ridicat decat cele obisnuite.
    De unde ati scos-o ca produsele Koser sunt interzise crestinilor?
    Domnilor, sunteti pur si simplu ridicoli!

    • 05/02/2011 la 21:03

      @Corneliu,

      Până la un punct ai dreptate. Produsele koser sunt foarte sănătoase. În opinia mea sunt mai sănătoase decât orice produs alimentar aflat la ora aceasta pe piaţă exceptând cele fabricate acasă după reţete vechi. Cele destinate evreiilor sunt apoi preparate într-un anume fel. Adică mai precis în produsele koser se adaugă sânge de creştin, mai ales de copil. Nu vă gandiţi la cantităţi industriale de sange. Picurarea sângelui şi amestecarea în compoziţia produsului alimentar declarat koser (de orice fel ar fi) are rolul de a spurca respectivul produs. Ca argument vă invit să citiţi o carte scrisă de marele nostru savant şi aş putea săi spun şi mucenic ortodox Nicolae Paulescu: SPITALUL, CORANUL, TALMUDUL,
      KAHALUL ŞI FRANCMASONERIA pe care o puteţi găsi aici
      Nişte mărturii ale evreiilor despre creştini puteţi găsi aici din care cu siguranţă veţi înţelege mai mult.
      Doamne ajuta!

  2. Corneliu
    06/02/2011 la 07:25

    Domnule ORTODOXLIB, afirmatia cu sangele este o gogomanie si o monstruozitate fara pereche. Ea a fost si este sustinuta de tot felul de apologeti ai urii („mucenicul” Paulescu fiind unul din ei), este bazata pe surse inventate si de rea credinta cu un scop bine definit si e total absurda.
    Mai mult, in religia evreiasca este interzisa cu desavarsire consumarea alimentelor avand si cea mai mica urma de sange, eliminarea sa maxima posibila fiind una din regulile stricte de pregatire a alimentelor koser. Nu exista nicio religie in lume care sa mai aibe o asemenea interdictie.
    Si atunci cum iti inchipui ca ei vor introduce sange, si inca de om, in mancare?
    Pune-ti in functie, domnule draga, judecata elementara si bunul simt.
    Doamne ajuta!

    • 06/02/2011 la 12:17

      Nu vreau să intru in polemica dar asa este. Asa fac si evreii de la Tnuva. Am aflat asta de la o persoană care lucrează acolo. Pe de altă parte acum înţeleg de ce pui ghilimele cuvantului mucenic pe care eu l-am atribuit domnului Paulescu, pentru ca dumneata locuiesti la Tel Aviv acolo printre ei. Si mai inteleg de ce te deranjeaza ceea ce scrie Mucenicul Paulescu. Oricum in ceruri Mantuitorul Hristos si Preacurata lui Maică stiu ca el a descoperit insulina si ca el merita toate onorurile la fel ca si celălalt mucenic, sârbul Nikola Tesla cel care le descoperise jidanilor ca curentul electric se poate transmite si fara fir. Mă intreb ca un profan ce s-ar fi facut jidanii care conduceau si care conduc industria energetica daca principiile lui Tesla cu privire la curentul electric erau puse in practica.
      Asa ca va rog sa nu mai intoxicati cititorii blogului cu inexactitati si va rog frumos sa nu mai denigrati eroii neamului romanesc. Iar pentru final un citat din Dr. Nicolae Paulescu:
      „România Mare e ca un fruct splendid de o frumuseţe uimitoare. Dar ea poartă în sânul ei un parazit de curând pripăşit care-i suge toată vlaga. Acest vierme neadormit e Jidanul, care îi otrăveşte fiii în cârciumi nenumărate, care îi răpeşte fecioarele şi le face să devină sterpe, care prin tot felul de speculaţii fură pâinea de la gura bieţilor Români şi care, în sfârşit, prin Francmasonerie, prin Socialism, prin Bolşevism, încearcă să aducă pe aceşti jefuiţi în starea urgisită de robi ai lui Iuda. ”
      N.C. Paulescu, Apărarea Naţională, 22 noiembrie 1925

  3. Corneliu
    06/02/2011 la 15:18

    Nici eu nu vreau sa intru in polemica cu tine pentruca enormitatea pe care o sustii (ca si cea cu electricitatea) este prea mare.
    Apropo de pretinsul tau cunoscut de la Tnuva, as fi curios sa vad o dovada, o descriere amanuntita, de la „a” pana la „z” de cum zice el ca se face acolo. Sunt dispus sa primesc descrierea pe adresa mea de mail aflata si la tine. Poate o sa ma lamureasca… (:-}}}
    Cat despre Paulescu, poate ca la urmatoarea postare iti voi aduce o surpriza de proportii in privinta falsei sale prioritati. Caci in celalalt domeniu in care a activat, al rasismului, a fost un obsedat total.

  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu