Prima pagină > Codex Alimentarius, Controlul populaţiei, Noua Ordine Mondiala, Ortodox liber, Vremuri apocaliptice > BOMBELE ALIMENTARE – Românii sunt nevoiţi să mănânce cea ce işi doresc elitele

BOMBELE ALIMENTARE – Românii sunt nevoiţi să mănânce cea ce işi doresc elitele

Caşcaval fără lapte sau parizer din pui, cu mult şoric!

Sunt doar două dintre produsele pe care le găsim în magazinele din toată ţara. Au în schimb soia, amidon din cartofi, enorm de multă sare, coloranţi şi arome care le imită pe cele naturale. Culmea e că asta nu miră pe nimeni. Autorităţile vin în control doar atunci când există o sesizare.

Piaţa s-a umplut de produse care au ambalaje pe care scrie „CU GUST DE”. Asta în cel mai fericit caz. Sunt sortimente de caşcaval, de exemplu, care n-au văzut niciodată laptele. Un astfel de produs e mai aproape de tabloul lui Mendeleev decât de un produs lactat. E făcut din amidon şi potenţiatori de aromă.

În 2011, aproape jumătate din marfa verificată de ANPC a fost cu probleme. O creştere cu 20% a abaterilor faţă de 2010. Mulţi producători bagă în produse tot ce au la îndemană. Legea le permite.

Şi în vreme ce unii producători fac doar ce le dictează cifra de afaceri, autorităţile nu par deloc preocupate că pe piaţă nu mai există un control.

Şefii ministerului Agriculturii, instituţia care supervizează, TEORETIC, ceea ce ajunge în farfuriile noastre, stau liniştiţi. Oficial, ne-am armonizat legislaţia cu cea europeană.

Numai că normele europene care acum se aplică şi la noi dau doar nişte indicaţii. Regulile stricte, de control, sunt fixate de fiecare ţară în parte.

sursa: antena3.ro

Comentariu Ortodox liber:

Acum ca am intrat de aproape o saptamana in Sf. si Marele Post al Pastilor cei care suntem intr-o oarecare masura „dependenti” de asemenea „alimente” care produc cancerul cu siguranta, putem sa le aratam celor care le produc cum arata si eticheta falimentului. Sa stam departe de aceste bombe alimentare si sa ne comportam ca niste crestini ortodocsi adevarati. Post usor si cu mult spor duhovnicesc!

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: