Prima pagină > Ereticii zilelor noastre, Expansiunea evreiască, Vremuri apocaliptice > Olanda devine una dintre cele mai apostate tari ale Europei. Bisericile transformate in restaurante, centre de sanatate sau librarii

Olanda devine una dintre cele mai apostate tari ale Europei. Bisericile transformate in restaurante, centre de sanatate sau librarii

Foste biserici catolice sunt acum librării, centre de sănătate şi chiar restaurante. Statisticile arată că, săptămânal, se închid două biserici catolice în Olanda, pentru că localnicii nu mai sunt aşa de credincioşi.

Bisericile închise donează preţioasele obiecte religioase ţărilor mai credincioase din America Latină. O catedrală din Republica Dominicană se bucură de noul său altar de marmură, în timp ce biserica din care provine acesta este transformată într-un centru de sănătate.

În ultimii ani, preţioasele obiecte religioase au fost adăpostite în beciurile parohiilor romano-catolice din Olanda. Acum, spaţiile religioase închise vor căpăta un alt mod de întrebuinţare.

În ciuda faptului că este foarte uşor să transformi o biserică într-un restaurant, oamenii se simt inconfortabil să ia cina înconjuraţi de obiecte religioase.

În ultimii 40 de ani, peste 200 de biserici catolice din Ţara Lalelelor au fost demolate şi alte 150 transformate în librării, centre de sănătate şi restaurante.

sursa: Antena 3

Comentariu Ortodox liber:

Nu ma mai mira nimic. Intr-o tara in care drogurile sunt la ordinea zilei, unde prostitutia este lege in stat este si normal ca oamenii sa nu mai creada in nimic. Biserica catolica sau mai bine „erezia catolica” conform Sf. Iustin Popovici este foarte permisiva de vreo o mie si ceva de ani si a facut tot felul de inovatii si iata ca in final pierde pe toate planurile. Pe mine unul nu ma deranjeaza cu nimic din ceea ce fac olandezii numai sa nu exporte din ideile lor.

Reclame
 1. Vandra I. Vasile
  24/05/2012 la 08:01

  Iata efectele perverse ale democratiei egale cu ale comunismului. Ce urmeaza?

 2. thalex
  22/11/2012 la 06:31

  Nici pe mine nu mä mirä, mai ales cä Olanda NU are chiar nimic de-a face cu Biserica Catholicä, olandejii fiind … calvinisti (de unde si rezistenta lor crâncena la trecerea la Calendarul Gregorian).

 3. Seba
  10/03/2014 la 21:43

  Olanda,un exemplu de urmat !!! Sustineti in continuare actuala biserica ortodoxa si vom ajunge repede in Evul Mediu !

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: