Prima pagină > Acte cu cip, Ortodox liber, Vremuri apocaliptice > Romani vi se pregateste ceva: DE LA 1 APRILIE 2014 CARTILE DE IDENTITATE BIOMETRICE

Romani vi se pregateste ceva: DE LA 1 APRILIE 2014 CARTILE DE IDENTITATE BIOMETRICE

De anul acesta românii pot să îşi facă buletine electronice.

Buletinele electronice se vor elibera începând din 1 aprilie 2014.

Pe lângă informaţiile existente până acum pe cărţile de identitate, noile documente electronice vor conţine elemente de recunoaştere facială şi amprente, toate încorporate într-un cip.

sursa: Antena3.ro

  1. Dumitriu Radu
    05/02/2014 la 18:13

    E bine ca romanii sa nu ia aceste buletine , deoarece orice mason avand datele exacte pot face multe rele cu aceste date, din baza de date a masonilor. Cine v-a crede ca v-a fi ajutat de americani sau europeni se inseala.

  2. trandafir bogdan george
    07/02/2014 la 14:32

    Nu acceptati buletinele electronice,dam raspuns pentru ca am semnat sa le luam, cipurile din buletine sunt premergatoare insemnarii, pecetluirii omenirii cu semnul lui antihrist. sa fim gata sa murim pentru Hristos, de murit tot murim odata dar sa nu murim lepadati de Dumnezeu. Sa ne rugam,sa ne spovedim sincer cu parere de rau, sa ne impartasim cu Sfintele Taine ca Dumnezeu sa ne intareasca si sa fie peste noi Harul Lui Cel Sfant.
    Sa nui judecam pe cei ce fac asta caci nu stiu ceea ce fac.
    Sa-l pomenim pe Parintele Iustin in rugaciunile noastre caci prin dansul ni sau deschis si noua ochii sufletului. LAUDAT SA FIE DUMNEZEU ,IN VECI AMIN SI MAICUTA DOMNULUI

  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu